A Prevenció Patikával minden egyszerűbb

Aki vendéglátózik, az jól tudja, hogy a szabadidő meg a hétvége fogalma eléggé relatív. Nagyon egy feje tetejére állított élet ez, hiszen se rendszeres megszokott beosztás, a munkaidő pedig gyakorta túlnyúlhat, hiszen a legtöbb helyen, amíg van vendég nem fognak bezárni.

Én régebben egy olyan étteremben dolgoztam, ahol nagyon sokféle ember megfordult. Igaz én az irodán voltam, így valamilyen jobban kiszámítható volt a munkaidőm, de könnyen előfordult, hogy egy-egy rendezvény miatt nekem is túlóráznom kellett. Alapvetően nagyon nagyon szerettem ott dolgozni. Jó volt, hogy egy olyan munkahelyem volt, ahol sokféle ember megfordult, illetve a kollégáim is sokféle pozícióban voltak, így mindig volt alkalmam kiszakadni egy picikét az iroda fogságából. Ilyenkor csak benéztem a konyhára a fiúkhoz, esetleg felmentem az emeletre a felszolgálókhoz, és ha épp üresjárat volt, vagy nem voltak sokan, akár be is segítettem nekik a teendőkkel kapcsolatban.

Tudom, giccses ezt mondani, de mi tényleg olyan voltunk mint egy nagy család, és hiába rombolta szét az egész helyet a koronavírus és sokan váltottunk munkahelyet, a jó barátság akkor is megmaradt és sokszor beszélgetünk és találkozunk egymással.

A minap épp az egy sráccal beszélgettem, aki szakács és szerencsére ő neki sikerült a szakmájában maradni, bár ezzel ugye a szabadideje is ugyanolyan kevés maradt. Panaszkodott is hogy olyan nehezen jut el néha a boltba, és a patikában is mindig kilóméteres sorok vannak, nincs neki ideje kivárni.

Ezért gyorsan el is küldtem neki ezt a linket: https://prevenciopatika.hu.

A Prevenció Patika webshopját már elég régóta ismerem, de leginkább akkor vettem nagy hasznát persze, amikor bejött ez az egész koronavírus dolog. Ahogy egy jó vírusfóbiáshoz illik, nem igazán mertem kimozdulni a lakásból és amit csak lehetett, azt online rendeltem. Igazából így találtam rá erre az oldalra is.

Nagyon szép letisztult grafikája van az oldalnak, ahol a fehér főszín mellett a kékes zöld és a sárga színek dominálnak magában a prevenció patika logójában.

A weboldal egy nagyon jól felépített felhasználóbarát hely, a legszükségesebb információkat, jól látható helyen tüntetik fel, így például nem kell feltúrnod az egész oldalt olyan információkért, hogy mennyi a kiszállítási díj, vagy hogy esetleg van-e lehetőség személyes átvételre is. A kiszállítás egyébként 12 ezer forint felett már díjmentes, személyesen pedig 500 gls ponton lehet átvenni az országban.

Az oldal kezdőlapjára lépve, rögtön láthatjuk egy rövid, léptethető diavetítésben az aktuális akciókat, illetve lejjebb görgetve a kiemelt ajánlatokat, amik általában szintén akciós termékek. A kiemelt ajánlatok között pedig mindig változatos a kínálat, így különféle gyógyszereket és vitaminokat is megtalálhatunk itt, emellett pedig akár babaápolási termékeket is. De, akinek ez még mindig nem lenne elég, az még egy halom akciót találhat az oldalon, ugyanis ennek az egész akció dolognak szenteltek egy egész külön kategóriát, amin belül még további csoportosítások vannak, ilyenek például, hogy havi akciók, ingyenes szállítással rendelhetők és stb.

De persze, hogy ne csak az akciókról beszéljek, szeretném a teljesség igénye nélkül bemutatni a https://prevenciopatika.hu webshop kínálatát, mert nem semmi, ami itt van. Bár lehet engem csak azért nyűgözött le ennyire, mert eddig a patikákat mindig a betegségekkel tettem egyenlővé, vagyis ahova akkor járunk, hogyha olyan kutyául vagyunk, amikor muszáj már valami mesterséges gyógymódot eszközölni.

Aztán szét néztem a https://prevenciopatika.hu oldalon és az egész életmódom megváltozott.

Például az olcsó gagyi drogériás arckrémeket lecseréltem prémium minőségű klinikailag tesztelt, készítményekre, amiket csak a gyógyszertárakban lehet megkapni. Csak, hogy említsek pár nagyobb és nevesebb márkát, amivel a Prevenció Patika oldalán is találkozhattok: Vichy, Uriage, Cerave vagy a nagyszerű La Roche. De ez csak egy példa a sok közül. A Prevenció Patikának köszönhetően tényleg elkezdtem foglalkoznia az egészségemmel és most nem azt kell elképzelni, hogy hipohonder lettem, egyszerűen csak ügyelek arra, hogy minden amit beviszek a szervezetembe, azok minőségi termékek legyenek, megfelelő vitaminokat szedjek, de a nedves törlőkendőim se a káros kemikáliáktól fröcsögjenek.

Szóval, milyen kategóriák is vannak ezen az oldalon?

Tulajdonképpen bármi, amit csak eltudsz képzelni az életben. Vannak természetesen szorosan a gyógyászathoz kapcsolódó készítmények, de vannak az emberi életmóddal kapcsolatos termékek is, intim és szépségápolási termékek, mindenféle vitamin, baba-mama cuccok, de az elmúlt, lassan 2 év hatására már külön vírusvédelmi kategória is van, ahol szájmaszkokat, fertőtlenítőket, covid teszteket, kesztyűket érintésmentes lázmérőket és ilyen egyéb kis hasznos dolgokat lehet találni.

Ami még nagyon tetszik magában az oldalban, hogy alapvetően nem érzem magam teljesen töknek, hiszen minden pontja úgy van megfogalmazva, hogy egy egyszerű hétköznapi ember is megértse és könnyen megtalálja a számára való legjobb megoldást.

Egyébként van egy blog oldaluk is, amit annyira nem könnyű megtalálni, vagy legalábbis nem fogja kiszúrni a szemed, ami nagy kár mert nagyon jó kis cikkeket, bejegyzéseket lehet ott találni. Mondom hol találod: megnyitod a főoldalt, legörgetsz teljesen az oldal aljára, és a hasznos linkek fül alatt a legutolsó lesz a blog oldalra vezető rész. Ha már ellátogatsz erre az oldalra, akkor ezt is mindenképpen csekkold, le mert amúgy nagyon sok érdekes és izgalmas cikkel lehet itt találkozni, mindegyiknek olyan a szövege, hogy teljesen leköti a figyelmed, informál, de mégsem terheli le teljesen az agyad, így élvezet lesz olvasni.

Így végszóra pedig mesélek kicsit a fizetésről és a szállításról. Szóval, azt ugye mondtam, hogy a szállítás 12 ezer forintos vásárlás felett teljesen ingyenes, de azt nem mondtam, hogy a 12 ezer forint alatt mennyivel kell számolni. Tehát, attól sem kell megijedni, mert az ingyenes szállítás előtt is 2 féle érték jöhet szóba, de az se vészes, inkább teljesen átlagos. Egészen 5999 forintig, 1390 forint a költség, 6000 és 11 999 forint között pedig mindössze 890 forintot kell fizetni.

Ami pedig a fizetést illeti, természetesen itt is az összes létező opció elérhető, tehát fizethetünk készpénzzel, bankkártyával és átutalással is. Mindegyik tökéletesen biztonságos és megbízható így csak azt az opciót kell választanunk, ami számunkra a legkényelmesebb.

A Prevenció Patika oldalát már számos barátomnak ajánlottam és igyekszem a családtagjaimat is rászoktatni, mert egy nagyon hasznos felület, főleg ezekben a kényes időszakokban, amikor jobb, ha nem megyünk olyan helyre, ahol nagyobb valószínűséggel találkozunk beteg emberekkel mint máshol.

Én azt ajánlom, hogyha még nem is jársz sűrűn patikába, akkor is látogass el a https://prevenciopatika.hu oldalra, mert nagyon sok érdekességet lehet itt találni, hasznos információkat lehet olvasni, de az is lehet, hogy Te is szemléletet váltasz és elkezded egészségesebben, tudatosabban élni az életedet.

https://prevenciopatika.hu