Kedvenc termékeim, mióta otthon főzök

A gluténmentes étkezés sok előretekintést és tervezést igényel. De mind az erre való figyelésben, mind az általános alapanyag-beszerzésben kiváló partnerem a netbiobolt.hu!

Ritkán járok már, emiatt a dolog miatt étterembe, ami régen amúgy a mániám volt. De, mióta tudom, hogy gluténérzékeny vagyok és a Netbiobolt is a szemem elé került, egészségesen is finom dolgokat főzök, de tényleg.

Mert semmi ilyen körülmény, mint a gluténmentes dolgok fogyasztása, nem jelenti a kompromisszumokat az ízekben. Ezeknek a termékeknek a listáján, ebben az egyébként bio alapanyagokat forgalmazó boltban, ott vannak a lisztkeverékek, a kész desszertek és snackek, továbbá rizskásák, zabpelyhek, vagy a száraz tészták. Ne valami kis boltocskára számítsatok – ez egy komoly bio áruház! És ez is csak pár kedvenc, saját terméktípusom volt a sok közül.

A Netbiobolt, mint látjuk nem csak bio szempontos megfontolások miatt keresendő fel. Ha valaki úgy étkezne, hogy paleo-szempontokra figyel, vagy egyéb ilyen, specialitást keres, itt ezek a szűrési lehetőségek is megvannak a termékekre.

És van a fentebb linkelt gluténmentes szűrési lehetőség tehát, ami nekem “megmentette” az életemet. Nem szeretnék ugyan túlzó megfogalmazásokba esni, de mondják sokan, hogy nekik jóval nehezebb volt az útjuk, míg ők is megtalálták a netbiobolt.hu-t.

Azt is leírják a linkelt termékcsoport tetején, mitől tekinthető az összes, ott található ételük, vagy ételalapanyaguk garantáltan gluténmentesnek. Ahogy minden másban is nagyon-nagyon megbízhatóak: nem ködösítenek, minőséget hoznak el minden téren, ellenőrzött módon. Számomra igen meggbízható metódusnak tűnik, ami alapján a választékukba teszik a forgalmazott termékeket. Ezt a saját tapasztalataim alapján tudom visszaigazolni, mert sok mindent fogyasztottam már tehát innen. A feleségem az, aki mindig is “bio-mániás” volt, én pedig az említett nehézséggel szembesültem. De akár én, gluténérzékenyként, akár ő, a maga elköteleződéseivel, ki tudjuk mondani, hogy innen finom, minőségi dolgokat veszünk mindig és tartani tudjuk, amit elhatároztunk. Ő csak biót, és én csak gluténmentest fogyasztok.

De vannak azért itt még egyebek is: bio szépségápolási cikkek, vitaminok, étrendkiegészítők, tehát nem csak rendes kaját vehet az ide betérő.

Sőt, feltűnő a bio és natúr tisztítószerek termékcsoportja még. Ez elsőre szintén nagyon érdekelt. Bőrbarát és környezetbarát dolgok. A zöld gondolat képviselőinek is adtam most talán egy jó tippet ezzel…. A Netbioboltból ilyen téren is minőséget kapunk: ezek a tisztítószerek például nem engednek a hatékonyságból, és a márkákra rákeresve, ismertek és elismertek. Nincsenek kompromisszumok az egészségmegőrzés, vagy a zöld szempontok miatt! Bátran vásároljatok hát innen, bárkik is legyetek. Az egészségesség nem hiszem, hogy nem vonzó valakinek…