A fogorvos barátomnak jól jött egy új fogászati szoftver

Akár tetszik, akár nem, elmúltak már azok az idők, amikor egyszerűen papír alapon lehetett egy vállalkozás ügyeit intézni, a dokumentumokat fiókban tárolni. Az éttermem összes hivatalos iratát digitálisan intézem már (úgy értem, hogy amit lehet), hiszen egészen kiváló programok vannak már a vállalatvezetéshez. CRM rendszer nélkül például teljesen elúsznék minden héten, azt se tudnám, hogy mikor kell alapanyagokat rendelnem, mikor lesznek találkozóim, milyen levelekre kell válaszolnom, stb. Igazából a küszködésemnek az vetett véget, hogy felvettem a kapcsolatot az uzletiszoftver.com oldal üzemeltetőivel, és ők ajánlottak nekem olyan programokat, alkalmazásokat, amikkel már minden teendőmet kiválóan tudom intézni. Egy kedves barátomnak, aki történetesen fogorvos, szintén őket ajánlottam, mikor arról panaszkodott, hogy kellene neki egy jól működő fogászati szoftver. Kérdeznéd, hogy az mire való? Máris elmagyarázom!

A fogászoknak rengeteg ügyfél, beteg adatait kell tárolnia, és most nem csak a személyes adatokról van szó. Kellenek a TB számok, a vizsgálatok időpontjai, a leleteket is kezelni kell, koordinálni a jövőbeni időpontadásokat, az elérhetőségeket, és az üzenetváltást is. Ennyi mindennel egy tucat asszisztens se bírna el, arról nem is beszélve, hogy egy régóta működő klinika esetén már külön raktár kéne a sok adathoz, papírhoz a klasszikus módon vezetve. Ebben segít rengeteget egy fogászati szoftver, ugyanis mindazt a teendőt, ami az ügyvezetéssel jár, kezelni lehet egyetlen szoftver segítségével. Szerencsére jól emlékeztem, és az uzletiszoftver.com ilyenekkel is foglalkozik, így a barátomnak is jó szívvel tudtam ajánlani.

És milyen jól tettem, hogy ajánlottam! A beszélgetésünket követő héten már boldogan hívott is fel, hogy ő is az üzleti szoftverek szakértőjéhez fordult, és a találkozót követően ki is választottak egy remek fogászati szoftvert. Állítása szerint már az eltelt pár napban is érezhetően könnyebb lett nem csak a neki dolgozó orvosok, de az asszisztensek munkája is. Nagyon hálás volt, és leszögezte, hogy ha bármelyik kollégájának kell majd fogászati szoftver, az uzletiszoftver.com-ot fogja ajánlani.