Főzős vasárnapok és lakásbiztosítás online

A legjobb barátnőmmel mindketten gasztroőrültek vagyunk, és – bár amatőr szinten csináljuk – de elég sokat tudunk a sütés-főzés művészetéről, és a baráti körünkben igen gyakran érkezik hozzánk olyan kérés, hogy csináljuk meg ezt vagy azt a specialitásunkat.

Már egy ideje hagyománnyá vált, hogy havonta legalább egyszer – többnyire egy vasárnap alkalmával – egy egész napot szánunk arra, hogy ezzel foglalkozzunk, ami azért is jó, mert így közösen tudunk időt tölteni, és a barátaink kérésének is eleget tudunk tenni.

Persze majd’ egy teljes napra bezárkózni a konyhába magával vonzza, hogy rengeteget beszélgetünk, és így került szóba a lakásbiztosítás online megkötésének témája. Erre ugyanis már van lehetőség – amint azt megtudtam a barátnőmtől. Mostanában gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne ilyesmire időt és pénzt áldozni, de valahogy annyira macerásnak tűnt, egészen mostanáig.

Ajánlott is nekem egy céget, a Pannonsafe-et, amely szinte az összes biztosítóval kapcsolatban áll Magyarországon és rengeteg szolgáltatást kínál, így garantáltan a számomra legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot tudják nekem közvetíteni. Ráadásul az online kalkulátor segítségével tudok náluk lakásbiztosítást kötni online, ami jelentősen megkönnyíti az ügyintézést.

Hiába, amennyire fáradhatatlan és szorgalmas vagyok a sütés-főzéssel kapcsolatban, annyira szeretek energiát spórolni az élet többi területén. De nemcsak emiatt gondolom megfelelőnek a Pannonsafe-et, hanem azért is, mert majdnem két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a biztosítás terén, és ezt nagyon megnyugtatónak találom, mert fontos, hogy megbízható kezekbe adjam a pénzügyeim menedzselését.

Annyira tetszik, amit kínálnak, hogy a legközelebbi gasztro-vasárnapra már valószínűleg lesz lakásbiztosításom!