Gofrisütő, hogy ebéd után ne kelljen cukrászdába menni

A feleségem nagyon finom ételekkel készül minden egyes vasárnap. Egyfajta hagyomány nálunk, hogy a család együtt eszik vasárnap délben, majd pedig mindenki összeírja a kívánságait desszert ügyben, és én beszerzem a cukrászdából.

Azonban a hét folyamán támadt egy remek ötletem. Az egyik ügyfelemnél láttam egy gofrisütőt, és hirtelen nem is értettem, nekünk miért nincs ilyen. Megtudtam tőle, hogy ő az 50százalék com oldalról rendelte.

Még az irodámba visszaérve felkerestem én is az 50százalék com-ot, hogy rendeljek egy ilyet. A család részére ezt meglepetésnek szántam. Milyen jó lesz majd egy vasárnap délután, amikor nem a cukrászdába megyek el sütiért, hanem bevonulok a konyhába, és magam készítem el a desszertet. Még a feleségem is büszke lesz rám.

A kulcsszavas kereső segítségével az oldal tetején nagyon egyszerűen eljutottam a keresett termékhez. Az illusztrált képet elnézegetve, ami egy kész gofrit is ábrázolt, egyből összefolyt a nyál a számban. Reméltem, hogy már most hétvégén ehetek ilyet én is. Persze, csak ha nem rontom el életem első gofriját. A várható szállítási időpont alapján egyébként minden esélyem megvan rá, hogy már most vasárnap én készítsem a desszertet.

Sosem használtam még ilyet, így sok kétség volt bennem az eszközzel kapcsolatban, de a leírás az összes ilyet eloszlatta. Feltüntették például, hogy a fogantyú nem melegszik fel sütés közben, tehát nem kell égési sérülésektől tartanom. Sőt kiderült, hogy melegszendvics is készíthető a sütőben. Lehet a vacsit is én csinálom!

Nem igazán kételkedtem benne, hogy azonnal megrendelem a terméket, de megerősítette az elhatározásomat, hogy akciós volt a sütő, így csak 8.490 Ft-ot kellett fizetnem érte. Ez a folyamat egyébként nagyon könnyen ment, fennakadások nélkül tudtam fizetni, és az adatok megadása is gyors volt. Sőt, további 5% kedvezmény ütötte a markomat, amiért feliratkoztam az 50százalék com hírlevelére. Már most imádom ezt az oldalt!

Ahogy nézegettem a kategóriákat, nagyon széles a kínálat a webshopban, így biztos voltam benne, hogy bármire is lesz szükségem a jövőben, azt innen fogom megrendelni.

Pont a mai nap során érkezett a futár az irodámhoz, így már biztos, hogy a hétvégén apa készíti a desszertet!