Reggeli croissant, elektromos robogó, tiszta Párizs

Pedig Budapesten élek, de az elektromos motor és elektromos kerékpár árak nem annyira húzósak ma már, úgyhogy én kialakítottam egy olyan életstílust, ami sokkal mediterránabb helyeken jellemző. 10-re járok csak dolgozni és nem hagyom ki a reggelit, amit mindig egy hotel vendéglőjében töltök el. Ahol amúgy gyakran vacsorázni is szoktam, és ragaszkodom a francia konyhához! Ahogy ahhoz is, hogy profik főzzenek rám, mert élni tudni kell.

Úgy érzem, boldog életemen van, amit az elektromos alapú közlekedés (motorom, robogóm és elektromos kerékpárom is van) eléggé előrelendít. Akárcsak a motorbolt.co.hu. Amit nem véletlenül linkeltem az előbb. Náluk minden ilyesmi nagyon előnyös kategóriába esik. Ár-szempontból szintén. És egy nagyon korrekt kis webshop ez.

Vannak motoros felszerelések és nagyon király elektromos kerékpárok náluk. Mindenféle kiegészítőt megtalálunk továbbá, ami az elektromobilitást támogatja. A fő termékkategóriák az egyébként szimpi weboldaluk fejlécében: elektromos kerékpárok, sima kerékpárok, motoros felszerelések, motor alkatrészek, kerékpáralkatrészek, gumik.

Személyes átvételhez amúgy a boltjuk Dunaföldváron van, de 30.000-res összeg fölött ingyenes a szállítás. Ezzel a bolttal kapcsolatban is megvan a feeling, amit mindig keresek, és amiről már fentebb is írtam, croissant és elektromos motor árak kapcsán. Modernitás, ennyi: ez az egész, ami itt fogad minket, valami nagyon haladó és XXI. századi dolog. Jó sok szó esik manapság az elektromos közlekedési eszközökről és nem véletlenül. Ez az egész irányvonal az élhetőség irányába mutat. Ezt a boltot a fenntarthatóság és a szemléletformálás miatt is ajánlom, messze nem csak az egyes termékek, és a konkrét termékekkel szerzett egyéni tapasztalataim miatt. A Motorbolt.co.hu segít új életet kezdeni mindenkinek, mert enélkül a vonal nélkül pont Budapest tényleg élhetetlenné válna idővel, egyre inkább! Én támogatom az elektromos rollerezést is, akkor is ha bérelhető, de én ezen eszközök birtoklásában hiszek. És, ha már így, akkor javasoltam egy olyan opciót, egy olyan boltot, ahonnan jó áron beszerezhettek ti is bármit.

Ha rám hallgattok nem kell majd lerakóhelyet keresni, nem kell nézni a kerülethatárokat, stb. Legyen saját elektromos eszközötök, mondjuk valamilyen elektromos kerékpárotok a közlekedéshez. Nem gond a parkolás velük, tudtok haladni a közlekedés folyamán, és ezek az eszközök a helyhiányt sem szenvedik meg tehát. Tudjátok mennyire képtelenség mostanában parkolni az Újlipótvárosban? Jártok mostanában arra? Elektromos robogóval mennyország, autóval pokol. Ami pedig még jobbá teszi a napot, az tényleg egy jó croissant és egy kávé. Az elektromos motor és elektromos kerékpár árak pedig nem győzöm ismételni: messze nem vészesek már, szóval ez ne tartson vissza senkit!

Nem áradoznék így erről a területről, ha nekem ne váltak volna be ezek a cuccok és trendek, de nézzétek meg a motorbolt.co.hu teljes kínálatát ahhoz, hogy elhiggyétek: ma már tényleg súlyosan terjedőben van minden ilyesmi. Mert, ha nem lenne, nem volna ekkora a választék sem…