Gasztroújságíróként is fontos az autóápolás

Ti mennyire olvastok híreket?

Én nagy hírfogyasztó vagyok, szeretem, ha képben vagyok minden aktuális eseményről, de ezt tudjátok is rólam, hiszen itt is mindig ilyen aktuális témákat dolgozok fel. Szerintem a tájékozottság alapvetően fontos minden olyan téma esetében, ami fontos az ember számára, ilyen vagy olyan okokból.

Például annak idején az egyetemen minden gasztronómiával kapcsolatos külföldi portált igyekeztem követni, hogy a lehető legjobban el tudjak mélyedni a különböző Michelin csillagos éttermekben, a legjobb séfekben, a leginnovatívabb receptekben.

Ez a felkészültség azóta sem hiányzik az életemből. Ezúttal egy olyan szuper honlapot találtam, ahol mindenféle autós ápolót tudok vásárolni – többek között. Ez a weboldal ugyanis nem csupán autóápolókat forgalmaz, hanem mindenfélét, amit el tudsz képzelni az autókkal kapcsolatban. A kenőanyagokon nagy a hangsúly, hiszen innen indult az egész üzlet. Ezenkívül vannak adalékok, szűrők, gyertyák, kiegészítők, izzók, és más különböző autós felszerelések, amik jól jöhetnek – sőt, szükségesek – egy autótulajdonosnak.

autóápoló

Ha nem tudom pontosan mit keresel, én azt javaslom, először csak böngészd át az oldalt. Már abból sok érdekes és fontos infó lejön, ha csak végigkattintgatod a menüt. Ha valamit konkrétan keresel, akkor biztos vagyok benne, hogy hamar meg fogod találni. Nem szeretem az olyan weboldalakat, ahol semmit nem lehet megtalálni, ennek cserébe viszont eléd raknak valami húha de fancy designt… Semmi értelme. Nem mondom, hogy az olajwebshop.hu oldala egy designer csoda, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyon is használható. És nem csúnya, ettől sem kell félni.

Amennyiben nem rendelnél, hanem élőben keresnél fel egy profi autósboltot, abban az esetben is bátran ajánlom neked ezt, hiszen  Budapest szerte négy boltjuk van.

Én a múltkor autóápoló keresésben-kutatásban voltam, és szerencsére nem kellett csalódnom.

Nagyon igényes vagyok arra, hogy hogy néz ki az autóm – kívül és belül. Ezen az oldalon elkezdődik az autóápolók sora ott, hogy kárpittisztító. Van műanyagápoló, krómtisztító paszta, gyorsviasz, bőrápoló krém. A bőrápolót azonnal meg is rendeltem a múltkor, hiszen akkor van értelme egy szép autó belsőnek, hogyha karban van tartva. De most nem?! Hogy néz ki egy ápolatlan, csupa maszat, bemattult bőrülés?

Polír és wax, illetve felnitisztító készlet is megtalálható a kínálatban, ezekre is beneveztem, kíváncsi vagyok milyenek lesznek, de mivel lehet olvasni a termékek alatt a márkákról, típusról, használatról, ezért nem félek. Illetve a minőséggel mindig meg voltam elégedve.

Autósampont is lehet venni náluk, bár én azt nem használok, hiszen egy speciális mosóba viszem mindig az autóimat, ahol nem szedik le róluk a fényezést, mint sok helyen… Ugyanez vonatkozik az állatszőr eltávolító kefére: sokak nagyon keresik az ilyen termékeket, lehet, hogy nektek is hasznos lesz, de én megmondom őszintén, nem engedem be a kutyát az autóba. Csak és kizárólag akkor, ha állatorvos hoz visszük!

Textilkefe, szélvédőmosó, üvegtisztító, meg még ezeregy autóápoló megtalálható a kínálatban, úgyhogy ha szükséged van valamire, én azt mondom irány az oldal!