Az étterem vendégeinek is hasznos lehet a plasztik kártya

A héten egy kedves meghívásnak kell eleget tennünk nekem és a férjemnek. Az történt ugyanis, hogy a barátnőm egy régi nagy álma, úgy tűnik, hogy beteljesül. Anett mindig is imádott főzni, és hozzáteszem, hogy tényleg nagyon jól főzött mindig is. Most pedig elértek oda, hogy a férjével hosszú évek tervezése után elindítják a közös vállalkozásukat – egy lakáséttermet nyitnak. Ennek a megnyitójára hívott el bennünket.

Egy nagyszerű ízléssel berendezett bérlakásban nyitják meg ezt a lakáséttermet, ahová első alkalommal egyébként csak a szűk baráti kört és a családtagokat hívták meg. Az alkalomra egy nagyon érdekes, egyedi figyelmességgel ajándékozott meg mindannyiunkat. Egy plasztik kártyát kapott ugyanis mindnyájunk. Ezen a kártyán az étterem megnyitásának időpontja volt – mindenkinek névre szólóan. Természetesen nagy sikert aratott ez a figyelmesség.

Persze, én nem értem be ennyivel, és utána kérdeztem, hogy hol gyártatták le ezt a plasztik kártyát. Anett nagyon szívesen elmondta, hogy a Color Nyomda volt a nagyszerű kivitelező, és javasolta, hogy keressek rá a Plasztik kártya készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda kifejezésre is, hogy gyorsan megtalálhassam a plasztik kártyákkal kapcsolatos külön információkat.

A barátnőm által ajánlott: Plasztik kártya készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda kereséssel valóban hasznos tudnivalók birtokába jutottam! A Color Nyomda felületén megtudhattam, hogy a plasztik kártyák lehetnek egyedi ajándék kártyák, sőt névjegykártyák, valamint kaparós plasztik kártyák, kulcskártyák és még egy csomó fajta változatban is használhatjuk őket. Igazából a vállalkozásunk profilja és célja dönti el, hogy melyik fajtáját is válasszuk.  

Bevallom, hogy engem azért érdekelt ennyire ez a téma, mert én is már régóta egy vállalkozáson töröm a fejem, mégpedig egy kertészeti magánvállalkozáson. Ezért aztán úgy gondoltam, hogy ezt a nagyszerű ötletet én is felhasználhatnám. Főképp akkor éreztem úgy, hogy ez számomra is egy jó ötlet, járható út lehet, mikor a Color Nyomda oldalán elolvastam egy bejegyzést azzal kapcsolatban, hogy a plasztik kártyák milyen sokféle célt szolgálhatnak.

Plasztik kártya készítés - Reklámeszközök | Color Nyomda

Természetesen lehetnek ajándék kártyák, pontgyűjtő- és kedvezmény kártyák, hűség és vip kártyák, tagsági kártyák – ahogy a barátnőm is használta a lakás étteremnél, valamint még névjegykártyák is lehetnek ezek. Én úgy érzem, hogy az én leendő kertészeti vállalkozásomban elsősorban ajándékkártyának, illetve kedvezmény kártyának használnám.

El is határoztam, hogy a barátnőmnek is szólok majd ezzel kapcsolatban, hiszen ahogy nekünk adta a kártyát, az már szinte hűség, illetve vip kártyának számít. Ha ezzel pedig még bevételt is szeretne generálni, akkor meghirdetheti, hogy akár a vendégei is vásárolhassanak ilyen kártyákat, hogy azokat az ismerőseiknek, barátaiknak ajándékba adhassák. Ezzel egy nagyobb vevőkört lehetne kialakítani.

Arról is olvashattam a Color Nyomda felületén, hogy ezeket a plasztik kártyákat milyen formátumban érdemes elkészíttetni . Azt említették, hogy ha két oldalas nyomtatást választunk, akkor a kártyák sokkal figyelemfelkeltőbbek, hisz mindenki ösztönösen megnézi, ellenőrzi hogy a kártya túlfelén is van-e valamilyen információ. Ha pedig van, az mindenképpen jó benyomást kelt.

Azt a tanácsot is elolvashattam a nyomda részéről, hogy hasznos, ha a kártyán hagyunk szabad felületet, ahová alkoholos filccel írni lehet. ĺgy az, aki megkapta a kártyát, tehát a kártya tulajdonosa maga is ráírhatja a szignóját a kártyára.

A Color Nyomda weboldalán azt is ismertették, hogy pontosan milyen adatokra van szüksége ahhoz a nyomdának, hogy a kártyákat a megrendelők elvárásainak maximálisan eleget téve tudják elkészíteni. Elsősorban a nyomdának érdemes tudni arról, hogy pontosan milyen célra is készülnek ezek a plasztik kártyák. ĺgy a nyomda szakemberei tanácsokat is tudnak adni például a kártya felületkezelésére vonatkozóan. Az is jelentőséggel bír továbbá, hogy a megrendelni kívánt kártyákat mekkora mennyiségben kérjük elkészíttetni.

Megjegyzendő ugyanakkor, hogy a Color Nyomda a weboldalon a bemutatkozásnál arra hívta fel a figyelmet, hogy nemcsak a nagy mennyiségű megrendelések élveznek prioritást náluk, hanem ugyanolyan fontosak számukra a kis mennyiségű tételek. Tehát nem kell megijednünk, ha hozzájuk fordulunk kisebb tételű megrendelésekkel is. Igaz, hogy a Color Nyomda méretei a nagy mennyiségek elkészítésére predesztinálják őket, azonban ők bármilyen mennyiséget készségesen elkészítenek számunkra.

A nyomdának továbbá szüksége van a plasztik kártyánk elkészítéséhez a grafikai elemekre is, amelyeket szerepeltetni szándékozunk a kártyán. Az egész, teljes grafikai tervre azért van szükség, hogy határidőre és tökéletes minőségben tudják teljesíteni a munkát!