A pékünk új dagasztógépet kapott ajándékba

30 éve fennálló éttermünk dolgozói már egy igazi kis családnak számítanak. Az összes születésnapot, névnapot, esküvőt, vagy más egyéb nagy napot együtt is megünnepeljük a kollégákkal. Néhány héttel ezelőtt duplán is ünnepelhettünk, ugyanis Gyula, az éttermükben dolgozó pék 55 éves lett, és 15 éves évfordulóját ünnepelheti annak is, hogy nálunk dolgozik. Gyula készíti el az éttermünk védjegyévé vált fenséges házi kenyereket és süteményeket.

Mivel ez a két különleges alkalom éppen egybeesett, úgy döntöttünk, hogy meglepjük őt valami igazán hasznos ajándékkal, ami könnyebbé teszi majd a munkáját. Arra jutottunk, hogy mivel a most használt, régi dagasztógépre egyfolytában panaszkodik, beszerzünk egy újat. Jobb helyen pedig nem is kutathattunk volna az új dagasztógép után, mint az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon. Itt a legújabb, remek minőségű olasz konyhai gépektől kezdve mindenféle egyéb húsipari, sütőipari, valamint fagylaltfőző gépet megtalálhatunk, és még sok egyéb hasznos, csúcsminőségű konyhai kelléket. Ezek között akár márkánként is válogathatunk, de a különböző funkciókra is rászűrhetünk, így minden könnyen megtalálható itt.

Az rdealer.hu/termekek/dagasztogep linkre kattintva ráadásul használt gépek között is válogathatunk, attól függően, hogy éppen mit enged meg nekünk a pénztárcánk. Az Rdealer szerencsére még a használt gépekre is vállal garanciát, 3 hónap erejéig. Az új termékekre a márkától függően 1-2 éves garancia érvényes. Az általunk kiszemelt, új állapotban lévő 20 literes, Resto Italia márkájú dagasztógépre például 1 év garancia érvényes. Ahogy néztük, még csak nem is kell várni arra, hogy az Rdealer berendelje a terméket, ugyanis azonnal elérhető a raktárkészletükben.

Amint az rdealer.hu/termekek/dagasztogep linken a gépeket nézegettük, engem elfogott a csábítás, hogy vessek egy pillantást az italhűtőkre is, ugyanis lehet, hogy a benti bárba nem ártana venni még egyet. De mivel most Gyula ajándékára, a dagasztógépre kellett koncentrálni, gyorsan el is kattintottam a hűtőktől. A jövőre nézve azért észben tartom az Rdealer opcióit, mert ahogy láttam, elég jó áron kínálnak italhűtőket.

Mielőtt még felhívtuk volna őket, hogy egyeztessünk a megrendelésről és a szállításról, tüzetesen végigolvastuk a gépről feltüntetett információkat. Megtaláltuk, hogy mekkora a kapacitása, a teljesítménye, az edény mérete, a térfogata és a gép súlya. Nem sok kérdés maradt bennünk, és tudtuk az Rdealerről, hogy megbízható forgalmazó. Már évekkel ezelőtt is rendeltünk tőlük, és a gép azóta is remekül szuperál. Már több mint 20 éve foglalkoznak ilyen konyhai gépek forgalmazásával, úgyhogy tudják, hogy mit csinálnak. Külön plusz pont, hogy még a gépek elszállításában is tudnak nekünk segédkezni.

A rendelést vagy a tapolcai bemutatótermükben személyesen, vagy a megadott elérhetőségeken telefonon tudjuk lebonyolítani. Felhívtuk hát őket, és még feltettünk nekik pár kérdést a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban. Mindenre azonnal készségesen válaszoltak, és biztosítottak minket arról, hogy nagyon jó választás az a gép, amit kinéztünk. Mi is úgy gondoltuk, hogy egy olasz gyártmányú dagasztógéppel nem járhatunk rosszul.

Amikor megérkezett az éttermünkbe a gép, Gyula elől elrejtve tároltuk egy pár napig, majd amikor eljött a születésnapja, mielőtt még beért volna dolgozni, mi kicseréltük a régi dagasztógépet az újra. Gyula szóhoz sem jutott, úgy meglepődött, mikor meglátta. Nagy volt az öröme, és azóta is szívesen használja ezt a szuper kis gépet, amit a rdealer.hu/termekek/dagasztogep-ről rendeltünk.

Bármilyen vendéglátóipari egységet is vezetsz, szerintem érdemes ellátogatnod az Rdealer oldalára, mert remek áron megtalálhatsz náluk tényleg, de TÉNYLEG mindent, amire szükséged lehet.