Az előszobafal panel sikeresebb volt az esti főztömnél

Áthívtuk a barátainkat egy vacsorára, mert már nagyon régen találkoztunk és egy finom vacsora mindig jó keretet ad a hosszú és tartalmas beszélgetésekhez. Nálunk legalábbis ez a helyzet, mert amikor vacsorát mondok, akkor nem egy laza salátára gondolok, hanem arra a főétkezésre, amit mindenki várt egész nap. Ilyenkor nem szoktunk nagyon mást enni, csak ezt az egyet, és ennek meg is van az eredménye: a nap végét mindenki farkaséhesen várja. Szóval nagy sikert aratott a 3 fogásos vacsim, mert mindenki imádja a palacsintát és a magyar konyhát, annak minden elemével. Ami viszont ennél is nagyobb sikert aratott az az, hogy az új előszobafal panel mennyire klasszul néz ki.

A kerma.hu-n néztünk ki egy egészen különleges mintázatú előszobafal panelt, amit mi raktunk fel a nekünk szimpatikus helyre és formában. Ezek méhsejt formájú panelek, amelyeken műbőr borítás van. A pasztell színeket kerestem, mert ezek mentek a legjobban a többi bútorhoz és a fal színéhez. Az egész mutatvány hetvenezer forint körül volt, ami tulajdonképpen önmagában feldobta az egész helyiséget. Nekem nagyon tetszett a honlapon látott verzió is, de amint megérkezett hozzánk és a falra került, az még inkább szimpatikussá tette a kerma.hu-t. Gyönyörű és minőségi megoldások vannak bármilyen faltakarásra és fedésre. Ezek az elemek ugye nem csak szépek, de védik is a falat, amire szükség is van nálunk, mivel nehezen figyelünk oda ezekre a dolgokra.

A kerma.hu nem csak a honlapon lévő elképzeléseket lehet megrendelni, hanem a saját elképzeléseket is meg tudják valósítani, tehát magunk összeállíthatjuk a formát, méretet és színkombinációt is. A rögzítés szintén nagyon könnyű, mert egy erős, barkácsáruházakban is beszerezhető ragasztóval simán fel lehet rakni a falra a panelt. A weboldalon persze rengeteg már szuper elképzelés található, ami a legtöbb lakásba remekül illik. Az előszobafal panel egyébként is nagyon jó, mert anélkül dobja fel az előszobát, hogy bármi más bútort tenne oda az ember.

Itt jön képbe a másik dolog, hogy egyébként bútorokkal is jól ötvözhetők ezek a fali dekorációs elemek. Nekem speciel van egy cipőtartóm és egy tükröm is, hogy teljes legyen a kép, de a ruhákat is ide lehet felakasztani a bejáratnál. Az előszobafal panel részeként vannak akasztók a falban, így a kabátoknak is van hely.

Rengeteg referencia van az oldalon, ami nem pusztán bizalmat gerjeszt, de inspirációs forrásként is szerepel, hiszen ha valaki még csak tervezi a felújítást, de nem tudja még a pontos kivitelt, az itt olyan megoldásokra lelhet, ami garantáltan jól néz ki. Plusz lehet tőlük kérni ingyenes színmintát is, ami azért is jó, mert össze lehet hasonlítani a többi bútorral és a falak színével, hogy valóban hogy is nézne ki az új burkolat az adott helyiségben.

Szóval átjöttek a többiek és nem az volt a lényeg, hogy milyen finomat főztem, hanem az, hogy mennyire jól néz ki az előszobafal panel. Úgyhogy azóta is leginkább a kerma.hu-t ajánlom mindenkinek, hátha másnak az otthonában is látok majd ilyen jópofa dekor elemet.