Olyasmit köszönhetek a Csavar Holdingnak, mire nem is gondoltam

Szendvicspanel csavarokat kerestem ugyanis a neten, amikor véletlenül, egy elgépelt keresés folyományaként megtaláltam a kerület legjobb szendvicsezőjét!… Minő véletlen, ugye? 😀

Vicces, de annál hasznosabb keresés volt, viszont a csavarholding.hu-nál jobb csavar-webshopot, ahonnan szerszámokat, kesztyűket és egyebeket is rendelni, nem csak a kerületben nem lehet találni, de még a fővárosban sem, sajnos. Ezt a felismerést pedig az igényesség szülte. (Nem csak a sajátom) Ahogy szendvicsből is nekem bizony vegánra van szükségem, mert nem vagyok hajlandó feladni bizonyos elveket, ugyanakkor hasonló ízlésű ismerőseinknek tartottunk egy fogadást, ahová ráadásul sok, gourmet szendvicset kellett egyszerre beszerezni, na pont úgy kellettek az unokatestvéremnek is egyedi festett csavarok, valahonnan. Méghozzá ugyanígy, minőségiek. A munkájához, pontosabban az építőipari alvállalkozóként többnyire fővárosi felújítások során bedolgozó cégének az aktuális projektjéhez. Mikor pedig javasolta, hogy nézzek nyugodtan rájuk (a Csavar Holdingra), de azért keressek rá a szendvicspanel csavarokra is külön, egy közös felújítási projekthez való fontos beszerzés miatt, akkor következett be a vicces elütés a Googleben. Amivel indítottam a történetem. Viszont a szendvicspanel csavar kifejezésekre szűrve is végül pont a csavarholding.hu-hoz jutottam el (ahonnan unokatestvéremék beszerzik az egyéb, egyedi festett csavarokat), szóval ez sem volt kérdés tovább: ettől a nyíregyházi shoptól rendelünk, mert sokan ajánlják mások is!

Mint szintén írtam, szerszámok beszerzése okán is, és a mindenféle munkára kiterjedő széles választék miatt. Nagyon jó a keresőjük, szendvicspanel csavar esetén lehet szűrni átmérő, hossz, RAL szín és egyebek szerint még, és vannak ezen kategórián belül olyanok, mint a “nagyteljesítményű panelcsavarok, normál panelcsavarok, horganyzott normál panelcsavarok, és ugyanilyen horganyzottból szintén nagyteljesítményűek. Szóval tényleg van választék, láthatjátok. És vagyok annyira szentimentális, hogy ha ez a vicces, de érdekes keresési előzménytörténet ilyen eredményt szült, akkor ezt egy jelnek veszem!

Annak vettem, s nem bántam meg, természetesen… Gyorsan küldtek mindenből pontos mennyiséget. Állítólag, az unokatestvérem esetében is mindig minden ilyen flottul megy, céges rendelés esetén is. És, hogy honnan?

Nyíregyházáról! Ez van. Ha az ottani cég tűnik a legjobbnak, akkor ők kapják a bizalmat. Megéri a csavarholding.hu-t választani, mert nem vagyunk akkora ország, hogy a távolságoktól féljünk, itt élve. Jó kis cég, tök mindegy, hogy hol van, akit ismerek, az mind innen rendel ilyesmit azóta! Szükség esetén, ha valamiből utólag rendelnénk mégis többet, mint terveztük, egyedi gyártások során előre veszik az utórendelésünkben foglalt igény teljesítését – ezt írják. Ha sokáig olvasgatjuk egy webshop beszámolóit arról, hogy miként igyekeznek megfelelni minden igénynek, az simán lehet már önmagában meggyőző! Mert, aki eladni akarja a portékáját, annak nincs szüksége félrebeszédre. Az le tudja írni pontosan, saját maga, hogy miként felel meg ő akár a mi igényeinknek tűpontosan.

Náluk ez is stimmelt. A csavarholding.hu minden tekintetben ilyen hely. Ezt mostanra nagyon sok forrásból ellenőrizetten tudom mondani! Így szívesen ajánlom is őket innentől, bárkinek.