Egy vacsora alatt adtam át a barátom szülinapi ajándékát

Imádok főzni, és heti rendszerességgel kitűzöm magamnak, hogy bonyolultabb, különleges, távoli helyekről származó ételeket főzök meg. Ezekre az alkalmakra általában vendégeket is szoktam hívni, akiknek eszük ágában sincs visszautasítani a meghívást. Hiszen szinte ingyen, kellemes, otthonos hangulatban kóstolhatnak meg olyan ételeket, amiért egyébként több ezer forintot kellene fizetniük egy étteremben.

És hát természetesen a barátom sem veti meg a jó falatokat, és mindig örömmel eszi a főztömet. A héten valami igazán különlegessel készültem neki, hiszen ekkor volt a szülinapja. Szerettem volna meglepni, ezért nem közöltem vele, hogy vacsorával és ajándékkal készülök számára. Bevált a tervem, hiszen odavolt az olasz parmezános padlizsánért, amit készítettem. És amikor meglátta a gyönyörű bőr pénztárcát, amit vettem neki! Repesett az örömtől. Mondjuk én is eléggé boldog lettem volna, ha engem lep meg valaki ilyen jó minőségű, mutatós darabbal.

Feltűnt nekem, hogy amióta együtt vagyunk, ugyanazt az öreg, szétesőben lévő pénztárcát használja. Úgyhogy most rendeltem neki egy szuper minőségű új bőr pénztárcát a cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca webshopról. Nem akartam neki valami fast fashion boltból venni a pénztárcát, hiszen lehet, hogy jól néznek ki, de a minőségük nem szokott a legjobb lenni. Online kezdtem el nézelődni, hátha találok egy olyan igényes üzletet, ahonnan meg tudnám rendelni a tökéletes darabot. A https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca pedig pont ilyen hely volt.

Ez a webshop, mint a neve is mutatja, elsősorban cipőket árul, de megtalálhatók itt remek minőségű olasz bőr táskák, övek, és persze bőr pénztárcák. Bevallom, kicsit én is elcsábultam, ahogy az oldalt nézegettem és vetettem pár pillantást a táskakínálatukra. Aki nem tudná, szinte gyűjtöm a táskákat. De most nemet tudtam parancsolni magamnak. Pedig ránézésre a fél boltot megrendeltem volna most is. Amikor beléptem az oldalra láttam, hogy ha feliratkozok a hírlevelükre, akkor a teljes árú cipőkre 10% kedvezményt kaphatok majd. Feliratkoztam, hiszen jól jöhet ez még a jövőben. Úgy láttam a cipőik is nagyon tetszetősek, úgyhogy lehet, hogy a következő cipővásárlásomat náluk intézem.

Na, de vissza a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca-ra és a férfi pénztárcákra. A barátom szereti az egyszerű, de elegáns dolgokat. A cipomarket.hu-n meg is találtam azt a pénztárcát, ami tökéletes lenne a számára. Egy fekete bőr tárcát, vörös betéttel. A kis extra szín különlegesebbé teszi, de mégsem hivalkodó. Be is raktam a kosárba. Ráadásul a legjobbkor találtam rá az oldalra, hiszen most téli akciók is vannak. Így az összes férfi és női pénztárca is 10-20% kedvezménnyel vásárolható meg. Bár ezért a tárcáért a teljes árat is szívesen kifizettem volna, örültem a 20% árleszállításnak. Így legalább a zsebemben maradt még 2000 forint, amiből a tortához vehettem meg a hozzávalókat.

Mielőtt leadtam volna rendelést, elolvastam, hogyan szállítják ki a rendeléseket. Győrben, Vácott és Esztergomban személyesen is át lehet venni a rendelést, de ez nekem ugyebár nem játszott. A GLS futárszolgálat szállítja a rendeléseket, és a szállítás csupán 1000 forintba kerül. Mivel én csak egy terméket rendeltem, azt írták, hogy a visszaigazolást követően már 1-2 munkanapon belül kézhez is kapom. Nem mindig hiszek a webshopoknak, de ebben az esetben pozitívan kellett csalódnom. Valóban az ígért időintervallumban érkezett meg a pénztárca, tökéletes állapotban.

Ha esetleg ti is ajándékot kerestek szeretteiteknek, akkor nagyon ajánlom a cipomarket.hu oldalt! A szolgáltatás és a termék minőségére sem lehet náluk panasz.