Amikor külföldön járunk minden új ötletekkel gazdagodunk

Amint tehetjük nem csak belföldre utazunk a párommal, hanem külföldre is. Ilyenkor ott kipróbáljuk a nálunk belföldön nem elérhető ételeket is és italokat. Egy országról a gasztronómiája sok mindent elmond. És ha még ott őstermelőktől tud alapanyagokat beszerezni szerintem emelni tudja az élvezeti értéket. Rendszerint, ahogy hazaérünk egy – egy utunkról itthon is elkészítem azokat az ételeket, amiket kint kóstoltunk. Sajnos, vagy nem sajnos, az itthoni alapanyagokból nem ugyanazt az ételt nyerem ki. Természetesen mert nem az ottani alapanyagokból készül, hanem az itthoniakból, ezért is nem lesz ugyan olyan az ízük.
De nem csak gasztronómiai élményekkel szoktunk gazdagodni, hanem építészeti és környezetvédelmi ötleteket is szoktunk nyerni.

Nemrégiben nyugaton voltunk és ott már majdnem az összes lakóházon napelem volt felszerelve, eddig azt is tudtuk, hogy nagyüzemi szél és naperőmű rendszerekkel dolgoznak kint, de hogy már majdnem minden házon is található napelem, ez meglepett minket. De az első meglepettségünk után, már nem is volt kérdés, hogy nekünk is be kell szereznünk napelem rendszert, és ezáltal az energiánk kitermelése megoldottá válik.

Már csak az volt a kérdés, hogy hogyan is oldjuk meg a kivitelezést, azt beszéltük meg a férjemmel, hogy első körben annyi energiát szeretnénk termelni, hogy a családi házunkat el tudjuk vele látni, nem tartottuk fontosnak, hogy a közös rendszerbe be tudjunk termelni.

Az estéink azzal teltek, hogy azt kerestük ki lehetne a legjobb kivitelezőnk, kinél tudnánk megrendelni a napelemrendszerünket. Sok felvetett ötletünk volt, de nem találtuk olyan céget, akik mindent meg tudnák valósítani, már majdnem feladtuk a keresgélést, amikor rátaláltuk arra a cégre, akiktől megrendeltük a napelemet és annak felszerelését.

A honlapjuk nagyon szimpatikus volt, nagyon magától értetődően fogalmaztak, csak olyan szavakat használtak, amiket egy közember is könnyed szerrel meg tud érteni. Hiszen nekik az a céljuk, hogy az érdeklődőkből megrendelők legyenek ez pedig nem működik másképpen, minthogy közérthetően fogalmaznak és ezáltal megnyerik magunknak az érdeklődőket.

Könnyed átolvasás után úgy döntöttünk, hogy árajánlatot kérünk tőlük, meglátjuk, hogy a honlapjukat is követi -e az árszabásuk. Mivel a napelem ár első körben most a legfontosabb kritérium, ezért nagyon vártuk, hogy milyen árajánlattal rukkol elő számunkra a cég. Erre az ajánlatra nem is kellett sokat várnunk pár napon belül meg is érkezett tőlük, és meg kell, hogy mondjam nagyon ledöbbentünk. A napelem árban is nagyon meggyűző volt a cég, nem is hittük volna, hogy ilyen kedvező árajánlatot fogunk kapni.

Ezért nem is volt kérdés, hogy az árajánlat elolvasása után és az ott ajánlott felszerelni kívánt kW teljesítmény átértékelését követően, megrendeltük ennél a remek cégnél a napelem rendszerünket. Ami kifejezettem kifizetődő befektetésnek bizonyult, ugyanis ára, felszereléssel együtt hamar meg fog térülni. Jobb döntést nem is hozhattunk volna, hogy ennél a remek cégnél rendlejük meg a napelem rendszerünket. Szuper, profi társaság, akik teljes mértékben elköteleződtek az ügyfeleik felé. Amióta megrendeltük nem is tudunk más miről beszélni, csak hogy végre olyan környezettudatosak vagyunk végre, amilyenek szerettünk volna, illetve ez egy nagyon jó lépés afelé, hogy kisebb lábnyomot hagyjunk a Földön. Ehhez ez a remek napelemek forgalmazó cég hozzájárul, minden barátunknak szívből ajánljuk őket, hiszen profi csapat, profi szakemberekkel felszerelkezve.