Egy étteremben vettem észre, hogy valami nincs rendben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni. Alapvetően én is, de azért anyukám főztjét semmi nem pipálhatja le. De ezzel szerintem mindenki így van, nem? Hiszen egy édesanya pontosan tudja, mit hogyan szeret a gyermeke.

Az én anyukám például jobban tudja, mennyi fűszer kell az ételembe, mint én magam. Akármennyire is vicces, de ez tényleg így van.

Hiába, egy édesanya igazán ismeri a gyermekét, még akkor is, ha az gyermek már inkább felnőtt.

De kanyarodjunk vissza az éttermes sztorimra!

Szóval ültem a széken mikor hirtelen fájdalmat kezdtem el érezni valahol a hátamban. Gyorsan utánanéztem a lehetőségeknek a neten, és végül találtam egy szimpatikus weboldalt: therapy4u.hu.

Jó kis weblap, érdemes időt tölteni rajta, mert eléggé informatív. Én olyan sok időt akkor nem akartam az olvasással tölteni, mert tényleg eléggé fájt a hátam, ezért inkább gyorsan időpontot foglaltam a weboldalon keresztül, ami gyorsan és egyszerűen ment.

Tetszett a hely, ahová érkeztem. Jól felszerelt volt és tiszta. A személyzet pedig teljesen profi volt, és közben nagyon kedvesek is voltak velem.

Több kérdést is feltettek a fájdalmammal kapcsolatban, és azt követően a vizsgálatokat is megkezdték. Itt kiderült, hogy ez bizony porckorongsérv. Eléggé elszomorodtam, de azt mondták ne aggódjak, mert rendbe tudják hozni, de ehhez persze több kezelésre is szükség lesz majd.

A fájdalom már az első kezelés után megszűnt, de utána még járnom kellett oda egy ideig, aminek az volt a célja, hogy a testem eléggé megerősödjön ahhoz, hogy a porckorongsérv ne tudjon kiújulni a későbbiekben.

Nagyszerű döntést hoztam velük, és nyugodtan ajánlom őket nektek!