Az idei lakásfelújításkor két legyet ütöttünk egy csapásra

Felújítottuk a férjemmel a konyhánk. Már nagyon ráfért, ugyanis amióta beköltöztünk, a lakás minden pontjával foglalkoztunk apránként, a konyha valahogy mindig kiesett, úgy voltunk vele, hogy ráérünk még erre, de hát már tényleg nagyon kellett neki ez a felújítás.

Viszont a konyhán túl egy újabb dologgal gazdagodott a lakásunk: egy klímaberendezéssel. Ez tulajdonképpen nem volt tervben, de egyik barátnőmmel kávézás közben megvitattuk, hogy miket tervezünk a konyhába, meg úgy általánosságban véve majd a lakásba, és neki jegyeztem meg, hogy majd mindenképp szeretnék klímát, amikor még egyszer eljutunk majd a nappalihoz. Most már egyre elviselhetetlenebb a nyári forróság, és habár a munkahelyemen van klíma, az nagyon rossz, hogy nem tudok otthon normális aludni és kipihenni magam, mert ebben az elviselhetetlen forróságban tényleg lehetetlen…

Azonban a barátnőm linkelt egy oldalt, a fabianklima.hu-t, mert a szülei neki is nemrég foglalkoztak a klímaberendezéssel, és állítólag hatalmas klíma akciók voltak ezen az oldalon, és ennek a klíma akciónak köszönhetően nagyon jó kedvezménnyel tudtak egy nagyon jó minőségű berendezést venni. Délután meg is mutattam a férjemnek, együtt böngésztük az oldalt, és habár nem terveztük úgy, hogy máris megcsináltatjuk a klímát, miután megláttuk, hogy tényleg milyen jó klíma akciók vannak, illetve kicsit átnéztük a költségvetésünk, sikerült elhatározni, hogy tulajdonképpen belefér nekünk, és így végül a konyhával együtt klímánk is lett, ráadásul a klíma akció miatt nem is rossz áron.