Jó munkaruha nélkül a kiszolgálás is rosszabb

Óriási tévedés, ha azt hisszük, hogy egy étterem kizárólag a vendégekről szól. Nyilván nincs vendégek nélkül vendéglátás, de a dolgozókról sem szabad megfeledkezni. A vendéglátás kicsit sem egyszerű, sőt, kifejezetten megterhelő munka. Akik ezt vállalják, igénylik a megfelelő munkakörülményeket ahhoz, hogy megfelelő színvonalom, hosszútávon is bírható formában tudjanak dolgozni.

Akár a pincérek, akár a szakácsok részéről nézzük a dolgot, a megfelelő munkaruházat elengedhetetlen. Fontos, hogy kényelmes legyen, hiszen sokszor 10-12 órát is dolgoznak ebben a szakmában, továbbá nagyon fontos, a stabilan alátámassza a talpat, ne csússzon, és az sem árt, hogyha a bokát megfelelően fogja egy lábbeli, hiszen egész napos álló munkáról beszélünk jelenleg.

Mindezek figyelembe vételével mindig is kiemelten ügyeltem arra, hogy ezeket a kellékeket a lehető legjobb minőségben biztosítsam a dolgozóim számára.
Megmondom őszintén, ez nem mindig volt egyszerű, ugyanis egy üzlet vezetésénél az anyagiak is nagy szerepet játszanak. Ebből kifolyólag a felszerelések ára sem volt számomra elhanyagolandó szempont.

Rengeteget kellett kutatnom, mire rátaláltam a https://www.lumaxpro.hu oldalára. A Lumax Pro egy munkavédelmi felszereléseket forgalmazó cég. Nem csak vendéglátós kiegészítőkkel foglalkoznak, hanem számtalan szakma alkalmazottjai számára biztosítanak megfelelő eszközöket. Mondhatni a munkavédelmi szektor teljes egészét lefedik a termékeikkel. Építőipari dolgozók, vendéglátásbeli alkalmazottak, egészségügyi szakemberek és számos egyéb, speciális szakma (például hegesztők, favágók) emberei is megtalálják itt a nekik való felszerelést.

A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro oldala egy remek, átlátható, könnyen kezelhető weboldal. Rengeteg termékük van, szerintem több száz, ha nem ezer fajtáról beszélünk, a webshop kialakítása mégis nagyon felhasználóbarát: foglalkozásoknak megfelelően vannak kategorizálva a termékek. Ennek köszönhetően nem kell órákon át böngészni a kínálatot, hanem könnyen, egyszerűen megtalálhatjuk a nekünk valót.

A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro oldala nem csak amiatt különleges, hogy nagyon jól kezelhető, hanem a rajtuk lévő termékek miatt is. A cég vezetői tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy milyen szempontok számítanak egy dolgozónak: nem csak a védelem, hanem a korábban említett kényelem is a szempontjaik között szerepel. Ennek megfelelően olyan márkák termékeit árulják, amelyek egyesítik a magas minőséget, strapabíró kialakítást és a kényelmet.
A magas minőség mellett az árra is figyelmet fordítanak. Az nyilvánvaló, hogy nem lehet minőségi termékeket fillérekért árulni, de a Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro termékei ár-érték arányban biztosan verhetetlenek. Itt nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy a webshop összes terméke megéri az árát.
Az itteni ruhák gyakorlatileg befektetésnek tekinthetők: a megvásárolt darabok napi használat mellett is sokkal tovább bírják, mint silányabb minőségű társaik. Ha vennék egy gyengébb kategóriájú ruhadarabot, biztos, hogy ki kellene cserélnem 2-3x is az idő alatt, amíg a https://www.lumaxpro.hu oldalról rendelt termék még tökéletesen bírja.

A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro webshopjában minden terméknél részletes leírást találunk, ami a pontos munkavédelmi besorolást és a raktárkészletét is magában foglalja. Mindkettő szükséges és egyben hasznos információ, ám utóbbira külön kitértnék.
A raktárkészlet pontos és aktuális ismerete óriási előny lehet számos helyzetben. Régebben többször is belefutottam abba a problémába, hogy megrendeltem a szükséges ruhadarabokat, majd kaptam egy e-mailt, amiben jelezték, hogy sajnos nincs raktáron elegendő, így az előzetesen megadott határidőre nem tudják leszállítani. Ez nagyon kellemetlen, pláne, ha nem pár napot csúszik emiatt a rendelés, hanem több hetet. Ezekben az esetekben volt, hogy kénytelen voltam lemondani a megrendelést.
A https://www.lumaxpro.hu esetén ez nem fordul elő. Alapból nem 5-10 darabot tartanak egy-egy termékből, hanem sokkal többet, de ezen felül még tudni is, hogy mennyi van pontosan, igazi áldás. Mióta innen rendelek, soha nem futottam bele olyanba, hogy ne lett volna az általam megrendelt mennyiség raktáron.

Ha már mennyiségekről, darabszámokról beszélünk, érdemes szót ejtenünk a rendszeres és a nagytételű rendelésekről. A Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro nem csak a lakossági, kis darabszámban vásárló személyek kiszolgálását tűzte ki célul, hanem a nagyobb mennyiségű igényeket is igyekeznek teljesíteni. Ha például viszonteladóként szeretnénk velük üzletelni, vagy egy nagyvállalat dolgozóinak védelme a feladat, akkor érdemes felkeresni őket a megadott elérhetőségek egyikén a webáruházban történő rendelés helyett.
Az ilyen megkereséseket szívesen fogadják, és biztosak lehetünk benne, hogy a megoldást fogják keresni minden helyzetben.
Egyébként az ilyen jellegű megkereséseknél akár mennyiségi kedvezményeket is tudnak biztosítani, ha megfelelünk néhány feltételnek.

Én még nem számítok a 15-20 darabommal olyan nagy tételnek, úgyhogy maradok a webshopnál. A webáruházban rendelést leadni nagyon könnyű. A rendelőfelület könnyen kezelhető, és a megrendelés nagyon kedvező feltételekkel vehető igénybe.
A fizetési módok között nagyon tetszetős, hogy nem csak utánvét, hanem előre utalás is van az opciók között. Ez nekem kényelmes, ugyanis nagy pénzösszeget senkire nem bízok szívesen, ám előfordul, hogy egyéb teendők miatt nem tudom személyesen átvenni a csomagot. Ilyenkor egyszerűen rábízhatom valamelyik alkalmazottra, hogy vegye át, hiszen ki van fizetve, nem kell már a pénzzel bajlódni.

A csomagokat mindig futárszolgálat hozza. A csomag kiszállításának árszabása nagyon kedvező, konkrétan nem érné meg szaladgálni a rendelt termékek után. Mindig rendben, épségben megérkezett minden szállítmány, amit valaha rendeltem a Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro oldaláról.

Amellett, hogy nekem kényelmes az, hogy a Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro-ról rendelek, nem elhanyagolandó, hogy a dolgozóim visszajelzése is pozitív. Egyöntetűen kedvelik a munkavédelmi ruhadarabokat. Nem csak a magas szintű védelem miatt, de nagyon kényelmesnek mondják mind a ruhákat, mind a cipőket. A cipők nem csúsznak, nem fáj benne a lábuk akkor sem, ha egy fél napot kell benne talpalni. A bokájuk is teljesen rendben van, hogyha a webshopból rendelt cipőket viselik, ami hosszútávon segít megőrizni a gerincük egészségét.
Mindezeken felül könnyen tisztíthatóak ezek a termékek, és nagyon hosszantartóak. Akárhogy nyúzzák, nem könnyű tönkretenni őket, ami egy munkáltatónak nagy öröm!

Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, a Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro tökéletes lehetőség a munkaruhák beszerzésére. Ők tényleg egy olyan cég, akik megértik, hogy mi a fontos a munkavállalónak és a mi a fontos a munkaadónak. Ezek egyesítésével sikerült megalkotniuk egy olyan termékpalettát és szolgáltatást, amelyben a pénztárcákat kímélve tudjuk megrendelni a létező legjobb munkavédelmi termékeket.

Mióta ezzel a szemlélettel dolgozom, azóta sokkal szívesebben járnak be az alkalmazottak is az étterembe. Hiszem, hogy egy dolgozó mindig megérzi, hogy milyen szemléletben vezetik a céget, és a fontos megbecsülés, fontos, hogy érezze, elismerjük az erőfeszítését. Ehhez hozzátartozik az is, hogy nem vesszük félvállról a biztonságának kérdését.

Azzal, hogy biztosítom az étterem szakácsai és pincérei számára a megfelelő munkakörülményeket, az egész étterem hangulata javult. Ha jobb a dolgozók hangulata, munkakedve, jobb lesz a kiszolgálást is, így végsősorom még a vendégek is profitálnak belőle!
Hihetetlen, hogy ennyit számít, hogy az ember odafigyel-e azokra, akik a legkeményebb sé legfontosabb munkát végzik a vállalkozása életében.