Egy finom vacsora mindig elegendő ok egy új alkalmi ruha vásárlásához

Az elmúlt időszakban sok időt töltöttem otthon, és rájöttem, hogy a sok teendő között a főzés nekem egy nagyszerű kikapcsolódás. Korábban is főztem, de leginkább hétvégéken és nem volt mondható rendszeresnek, ami részben azért is alakult így, mert a főzésben egyetlen dolog, amit utálok, az állandó pakolás és mosogatás. Az embernek sosincs elegendő helye, sosincs kéznél az az alapanyag ami éppen kell, mindig minden csupa kosz, és mindig éppen arra a lábasra van szükségem, ami pont nincs elmosva. Persze, egy mosogatógép hatalmas segítség, de leginkább a főzést követően élvezzük ki az előnyét. Időnként előfordul, hogy ételt rendelünk, hiszen rengeteg étterem használja a házhozszállítást, és így könnyen juthattunk olyan színvonalú és minőségi ételekhez, amelyeket egyébként csak éttermekben lenne lehetőségünk megkóstolni. De azért ha az ember rendszersen rendeli az ebédet, vacsorát, akkor néhány hónap alatt szép összeget lehet erre eltapsolni.

Én úgy vagyok a főzéssel, hogy akkor nem szeretek vele időt tölteni, ha elvárás és korlátozott az időm. Ellenben, ha én választhatom meg mikor és hogyan készítem el az ételt, és be tudom időzíteni a napomba,  kifejezetten élvezem. Általában a kedvenc ételeinket készítem el, kipróbálok különböző konyhai technikákat, kisérlezem, és bár lehet hogy naponta több óra is elmegy vele, de az eredményre mindig büszke vagyok. Ez az időszak arra is jó volt, hogy elkészítsek olyan ételeket, amit egyébként sose jutott volna eszembe. Például,  ha olthatatlan vágyat éreztem egy rákóczi túrosra, akkor vagy megsütöttem, vagy kivártam amíg eljutok egy cukrászdába, ahol meg is vásárolhatom. És ilyenkor sokszor az első opciót választottam.

A melegebb idő megérkezsével, elkezdtek kinyitni a kedvenc teraszos vendéglátóhelyeink, ilyenkor szíveseben is mozdul ki az ember, amikor már élevezheti a napsugarakat egy jó ebéd közben. Több alkalom is adódik nyáron, hogy összeüljünk a barátokkal, hogy megünnepeljük egy kellemes Duna-parti helyen a családi szülinapokat. És ezek az alkalmak mindig szülik az állandó női kérdést, hogy „Mit vegyek fel?”

Úgy éreztem, muszály megajándékoznom magam egy jó kis ruhával, és pont jól jött, hogy két barátunk is kerek születésnapját ünnepelte a nyáron, és mindezt egy hatalmas bulival koronázták meg. Így hát belelendültem az alkalmi ruha keresésbe az interneten. Rendszeresen neten vásárolok, és már teljesen el is szoktam a fizikai üzletek látogatásától, valahogy nincs türelmem az üzleteket járni. Nah de otthon a kanapén ülve, kényelmesen, nincs az az idő ami ne sajnálnék a legjobb portéka megtalálására.

Találtam is egy oldalt, https://spine.hu/kategoria/alkalmi-ruha.html ami korábban még nem jött szembe, és első látásra tudtam, hogy sok időt fogok eltölteni az oldalon. Választani se tudtam a szebbnél, szebb alkalmi ruhák között. Mindegyikben volt valami különleges, valami olyan plusz amit máshol nem találtam. Mivel nem ismertem az oldalt, ezért megnéztem a Facebook oldalát is, hátha találok néhány vásárlói visszajelzést. Szerencsére így is lett, nagyon dicsérték a korábbi vásárlók, sokan kiemelték a minőséget és a gyorsaságot, így ennyi elég is volt számomra, hogy már tegyem is a kosárba a kiszemelt darabokat. Hozzám is hamar megérkeztek a választott ruhák, és maximálisan elégedett voltam velük, gyönyörűek, nagyon jó a minőségük és tartósak. Mondanom se kell, hogy milyen sikert arattam bennünk a szülinapi bulikban.

A Spiné Webáruház egyébként nem csak alkalmi ruhákat kínál, hanem nagyon szuper, nőies darabokat akár a munkahelyre, akár szimplán a hétköznapokra. Így biztosan én is visszatérő vásárló leszek, mert ami egyszer bevált, azt kár lenne elengedni.