Szuper kenyeret és kalácsot sütöttem Biocity.hu alapanyagokból

Biocity.hu

Az elmúlt időszakban nagyon rákaptam a tésztafélék sütésére. Többször készült már házi kifli, zsemle, és most már saját kézzel készített kenyér és kalács is a terítékre kerül.

Sikerült kifejlesztenem egy nagyon szuper kenyér receptet, amihez nem volt egyszerű megtalálni a szükséges alapanyagokat, de végül a Biocity.hu oldalon megtaláltam azokat a liszteket, amikből elkészülhetett ez a szuper kenyér.

Ezen kívül az egyik ilyen látogatásom során belebotlottam egy letölthető e-bookba, ami immunerősítő receptkönyv néven volt elérhető az oldalon keresztül. Egy felugró ablak jelent meg, ahol felajánlották azt, hogy töltsem le ezt a e-bookot. Ezt egy e-mail cím megadásával könnyedén megtehettem. Kíváncsi voltam, vajon mennyibe kerül egy ilyen e-book, de képzeljétek el, nem kellett fizetni érte, ingyen kiküldték az e-mail címemre.

Ebben az e-bookban találtam meg a fűszeres almakrémmel töltött kalács receptjét, ami nagyon izgalmasnak és finomnak hangzott a leírás alapján , így mindenképp ki kellett próbálnom. A kalácshoz szükséges alapanyagokat is a Biocity.hu oldalról meg tudtam vásárolni, így a hétvégén nem csak a saját kenyér receptemmel tudtam meglepni a családot, hanem az újonnan megszerzett kalács recepttel elkészített finomságot is tudtam nekik prezentálni. Mindkettő nagy sikert aratott.

Bármilyen saját receptet találtam ki, vagy találtam a neten, mindig megtaláltam hozzá a liszteket a BioCity weboldalán. Jó, hogy nem kell több helyről külön-külön rendelni, minden megvan egy webshopból. A rizsliszttől a kókuszliszten át a mandulalisztig tényleg mindenféle liszt és őrlemény megtalálható. Az, hogy még ingyen receptet könyvet is adtak pedig hatalmas plusz pont.