Baráti vacsora és az életmentő táska

Avagy, Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Igazság szerint sosem gondoltam volna, hogy egy weboldal ekkora örömet fog okozni egy férfinak, viszont kedves barátom sikeresen rácáfolt erre a gondolatra.

A minap egy kellemes vacsora keretein belül beszélgettünk egy régi, jó cimborámmal, szóba került a barátnője születésnapja, ami nemsokára lesz. Tudni kell, hogy a fiú nem éppen egy kreatív személy, állandóan bajban van az ajándékokkal, sőt, talán még sosem sikerült igazán személyre szabott koncepciót kitalálnia, de ami késik, nem múlik! Szerencsére a barátnőjén kívül ő is kedveli a divatot, valamint jómagam is, ezért gyakran fel szokott jönni a téma és sokszor bújjuk a különböző weboldalakat érdeklődésünkhöz hűen, főleg evés közben. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem százszorta izgalmasabb az étkezés is, ha nem csak emelgeted az evőeszközt, hanem csinálsz is valamit közben.

Pontosan ebben a szakaszban érkezett el a pillanat, amikor rátaláltunk az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! oldalra, szebbnél szebb márkás és jó minőségű termékekkel. Már maga a weboldal is rendkívül átlátható, sokféle táskával találkozhatunk, amelyek nemcsak stílusban tudnak minden ízlésnek kedvezni, hanem gyakorlatilag bármely alkalomra megtalálhatjuk azt a különleges darabot, amely megdobogtatja szívünket. A nők és a férfiak is egyaránt kedvükre válogathatnak, így mindenki megmutathatja csodás új bőr szerzeményeit.

Az oldalra kattintva szinte rögtön szembe jönnek velünk az akciók is, ami még egy plusz pont, hiszen egy vásárló számára ez roppant fontos, nincs igazam? Táskákon kívül mással is tudunk gazdagodni, például övekkel és pénztárcákkal, amelyek szintén jól jönnek, akár egy vacsora öltözékéhez és kiegészítőihez is. A rend kedvelői még táska-rendszerezőt is be tudnak szerezni maguknak, hogy minél igényesebb legyen egy adott darab belső része és ne csak bedobáljunk mindent, ahogyan éppen sikerül, főleg egy női táskában, ahol bármi és minden megtalálható.

Ami pedig még nagyon tetszett az oldalban, hogy nem csak ömlesztve nézelődhettem a termékek között, órákat eltöltve azzal, hogy mikor találom meg a keresett darabot. Nagyon jól volt kategorizálva az oldal, és még azon belül is egy csomó keresési szűrőt is beállíthatsz melyek alapján megszabhatod, hogy mik közül szeretnél választani.

Amennyiben sikerült kiválasztani a szerelem darabokat, rá is térhetünk a rendelésre, ami roppant egyszerű és gyors. Fizetés tekintetében is vannak alternatívák, hiszen tudunk utánvéttel is fizetni a jó öreg GLS futárnak, illetve Pick Pack Ponton is átvehető a csomag, de ha nem szeretnénk már a fizetéssel bajlódni, előre utalás opció is létezik. Ami pedig a kiszállítási díjat illeti, teljesen mindegy, hogy a GLS-t, vagy a Pic Pack pontot választod, mind a két opcióért mindössze 1000 forintot számolnak fel.

A csomagjainkra nem kell heteket várni, pár napon belül már büszkélkedhetünk is velük!

Ha esetleg elakadnánk bármely fázisában is a vásárlásnak, telefonon, e-mailben, illetve a weboldalon található „Kapcsolatfelvétel” útján is kérhetünk segítséget a webáruház segítőkész csapatától.

Most, hogy mindezt sorra vettük, szerintem már érthető, hogy miért is keltette fel érdeklődésünket az Anna Táska. Kedves barátom teljesen belelkesült az oldalt látván és nem tagadom, én is azonos véleményen voltam vele.
Látjátok? Nem is gondolná az ember, hogy egy jó ebéd vagy vacsora alatt milyen kincsekre lehet bukkanni.