Házi cukrászdám felszerelését az expresszboltban kezdtem

Sütit sütivel eszek, rendszeresen látogatom a környékbeli, vagy akár más városokban lévő cukrászdákat. Mindent szeretek, ami krémes, habos, száraz, cukros, lisztes, vega, zab, hízlaló…

Egy nagy hiányosságom van: én magam sajnos nem tudok sütni. A receptek gyűjtése még ment egy darabig, de az arányokat nem tudtam eltalálni, és sosem lett olyan finom az eredmény, mint amire számítottam. Elhatároztam, hogy beiratkozom egy amatőr cukrász kurzusra, ahol megtanították nekem az alap fogásokat, praktikákat, már csak az eszközök hiányoztak otthonról.

Szeretek online vásárolni, így felkerestem az Expresszbolt.com webáruházat, ahol számtalan konyhai kiegészítőt, cukrászati kelléket lehet fellelni. Az első dolog, amit vettem, az a croissant vágó volt, mert az a péksütemény mindenki kedvence a családban. El lehet készíteni sajtosan, sósan, baconösen vagy csokisan, lekvárosan, marcipánosan is. Egy jolly joker sütemény reggelihez vagy vendégek érkezéséhez, már ha van otthon leveles tészta.

A másik nagyon fontos dolog, amit beszereztem a webáruházban, az a digitális konyhai mérleg! Megtanultam a cukrász tanfolyamon, hogy a mennyiségek pontos kimérése alapvető fontosságú bármely cukrász vagy péksütemény készítésénél.

Rendeltem különböző méretű konyhai tároló edényeket, mert azok mindig jól jönnek, illetve beszereztem 22 cm-es és 26 cm-es kapcsos tortaformát is. A kisebbet fogom sajttorta készítésére használni, a nagyobból pedig piskótatortákat fogok készíteni. Sokat gondolkoztam a kuglóf sütőformán, végül beszereztem azt is, mert csodás reggeli süteményeket lehet benne készíteni. Úgy tűnik tényleg mindent megtalálni az Expresszbolton.

Volt egy kérdésem a tortaformával kapcsolatban, ezért rákerestem a weboldalon a webáruház telefonszámára és felhívtam őket. Az ügyfélszolgákat készséggel segített nekem, minden kérdésemre tudtak válaszolni, így nyugodt szívvel adtam le a rendelésemet.

A vásárlásom értéke nem érte el a 19.990 Ft-ot, amelytől egyébként ingyenes lenne a kiszállítás, így az online fizetésnél 1.500 Ft-ot kellett még fizetnem a házhozszállításra. Nagyon elégedett vagyok a GLS-sel is, mert az expresszbolt.com-os csomagomat 2 nap alatt házhoz szállították. A doboz mérete sem volt túlzottan nagy, igyekeztek a legkevesebb csomagolóanyagot használni. Ha szükségem lesz konyhai kiegészítőkre a jövőben, biztos, hogy fel fogom keresni újra az expresszbolt.com webáruházat!