Kulináris élvezetek talpmasszázzsal fűszerezve

Nem rég úgy döntöttem, kijár nekem egy olyan hétvége, ami a lazulásról, kikapcsolásról és persze az élvezetekről szól. Sikerült olyan kis szállást találnom a város másik felében, ahol mindenféle kulináris élvezetet ki lehetett pipálni a nemzetközi konyhájukon keresztül, de persze, hagyományőrző, magyar ételek is helyt kaptak az étlapon. Én a gourmet ételekre mentem rá inkább, és a borkínálatra is ránéztem egy kicsit. Mivel nem tudok csak a négy fal között lenni, így felfedező túrát is tettem a városban, ami kicsit rontott az összképen, hogy nap végére szépen megfájdult a lábam.

A recepciós hölgy látta rajtam, hogy kicsit kedvetlenebb vagyok a kelleténél, amikor pedig elmeséltem neki a problémámat, a figyelmembe ajánlotta a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalt. Már a könnyedebb léptekért kezdetű címsorra is azonnal felfigyeltem, tovább olvasva az oldalt már láttam, hogy az egész napos mászkálás után pont egy élményre lesz szükségem. Még az is lehet, hogy nem a megfelelő cipőt választottam a hétvégi programhoz? Próbálkoztam magam is megoldani a szállásra helyre érkezéskor, s bár egy picit mintha segített volna a bokakörzés és a talpam nyomkodása, még sem vagyok egy képzett masszőr. Mivel pénztárcabarát, kedvezményes árakkal találkoztam a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs weboldalon, így le is foglaltam gyorsan egy 60 perces idősávot másnapra. A szalonba érkezéskor egy barátságos hölgy fogadott, majd a kezelés előtt feltettek több kérdést, olyan igazi királynői figyelemben volt részem. A masszázs nagy része valóban a talpamról, lábamról szólt, de a végén kaptam egy kis fej, nyak és váll átmozgatást is, ami szintén nagyon jól esett.

A szalon egyébként fantasztikus, mint egy kisebb thai utazás. A berendezésnél, a zenénél, de még a fényeknél is ügyeltek arra, hogy meglegyen az az igazi thai hangulat. Gyönyörű és igényes hely, megérte betérni, örülök nagyon az ajánlásnak. Ami miatt az ötösre még egy csillagot is tennék, ha ezt egy értékelő lapra írnám, az pedig az, hogy a masszázs végén még egy meleg, illatos gyógyteával is megkínáltak. Ez aztán az igazi élménytúra! Kellemes környezet, profi szolgáltatás, és figyelmesség.

A masszázs után visszaérkezve a szállásra este olyat aludtam, mint még soha, azt hiszem, hogy az alvásom minőségére is nagyon jó hatással volt ez a kis kényeztetés. Ezenkívül az oldalon azt is megtudtam, hogy egy ilyen masszázsnak is van stresszoldó hatása, még a magas vérnyomásra és a vérkeringésre is jótékony hatással van, ezáltal még a lerakódott salakanyagok távozását is elősegíti. Nagyon érdekes volt utána olvasni annak, hogy milyen pontokat stimulálnak egy kezelés során, amiknek köszönhetően javul a közérzet, sőt még a szervi betegségek megelőzésében is segítségünkre lehet. Így nem csak élményt kaptam, hanem a testem egészségének megőrzésében is támogatva lettem. Másnap pedig hihetetlenül energikusan ébredtem, úgy éreztem, ismét a nyakamba tudom venni a város minden egyes kis utcáját, és már mentem is az újabb felfedező túrámra, hisz hiába itt élek én is, a város nagy, mindig van benne felfedezni való, hisz ilyen szuper helyekre lehet bukkanni, mint ez a masszázs szalon. Azt hiszem, ezt a programot rendszeresítenem kell mostantól, megéri mindenképp, még akkor is, ha nem járom le a lábamat egész nap. Nem gondoltam volna, hogy egy kulináris utazás során végül talpmasszázson kötök ki, ami még inkább megszínesítette ezt a csodás hétvégét. Barátnőm nagyon sokat túrázik, vettem is neki egy öt alkalmas bérletet, amit a közelgő születésnapján tervezek átadni. Remélem, neki is olyan örömet, feltöltődést fog okozni, mint nekem.