Egy csőtörés majdnem meghiúsította az étterem nyitását, segített a vízszerelés.net

Alig váruk már, hogy újranyithassunk, hogy elinduljon a szezon a vendéglátásban is. Persze a házhozszállítás is egy opció, de az emberek szeretnek étterembe járni. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Ilyenkor kiöltöznek, egy picit ünnepi hangulatba kerülnek. Mi az újranyitás előtt szembesültünk egy problémával, melyet a vízszerelés.net oldott meg. Így időben kinyithattuk a kaput és várhattuk a vendégeket.

Akik jöttek is szép számmal. De kezdjük az elejéről. Vagyis a probléma elejéről. A konyhában ugyanis a nyitás előtti napokban dugulást tapasztaltak a szakácsok. Persze az ember csak akkor veszi észre, hogy dugulás van, ha ez hirtelen következik be, mint például egy olyan csőtörés, ami felborítja az egész rendszert. Szóval ahogy telt az idő, úgy került egyre több zsír meg ételmaradék a lefolyóba, aztán kezdett egyre lassabban lefolyni. Mivel ez egy hosszú folyamat és igen lassan változik a helyzet, ezért nem is igazán vette észre senki.

Nap mint nap egy kicsit több idő kellett a víznek, míg aztán jött a zárás és minden úgy maradt, ahogy volt. Ekkor már persze, mikor a nyitásra készültünk, egyből feltűnt. Nyilván aggódni kezdtem, hogy most mi lesz, semmiképp nem akartam még napokkal, hetekkel is elhúzni az egészet. Így felkerestem a vízszerelés.net csapatát, akik nagyon gyorsan ki is jöttek és megnézték, hogy hogyan lehetne megoldani a problémát.

Amiért nagyon tetszett ez a cég, az az, hogy gyorsan el lehet őket érni és hamar el is jönnek felmérni a problémát. Mindezt akkor, amikor mondják, nem kell feleslegesen órákat várni arra, hogy megérkezzenek a szakemberek.

Akik tényleg szakemberek, mert sok olyannal találkozunk, hogy elvégzik a munkát, legalábbis állításuk szerint, aztán eltűnnek, mint a kámfor. Ha baj van, nem veszik fel a telefont, nem vállalnak felelősséget a munkájukért.

A vizszereles.net csapata garanciát vállal a munkájára. Nem a gyors, hanem a jó megoldásra törekednek. Amikor kint voltak megnézni a dugulást, elmesélték, hogy sokan milyen házi módszerekkel próbálják elhárítani a dugulást. Például vannak a csőgörények, de ezek is felsérthetik a csatornát, beakadhatnak, szóval ezt mindenképp szakemberre kell bízni. Aztán vannak különböző vegyszerek is, de ez se jó megoldás, mert akár olyan mérgező gázok is keletkezhetnek, melyek veszélyt jelentenek az egészségünkre. Ezt mindenképp szerettem volna elkerülni, mint ahogy azt is, hogy még napokat, heteket kelljen várni a nyitásra egy ilyen butaság után.

Szóval meg sem fordult a fejemben, hogy saját magam próbálom megoldani a problémát, hisz tudom, hogy a vizszereles.net szakembereiben maximálisan megbízhatok. Ők szerelték egyébként a csapokat is a konyhába és a dolgozói öltözőbe a mosdókat, zuhanyzót. Szóval minden vízzel kapcsolatos dologban őket hívom fel, mert hosszú évek alatt jó kapcsolat alakult ki közöttünk.

Ami a mai világban felbecsülhetetlen. Egyre kevesebb a szakember és egyre kevesebb a jó szakember. Én a vízszerelés.net szakembereiben megbízom, mert mindig jó munkát végeznek. Ráadásul számlát is adnak, amire nekem, mint cégvezetőnek nagy szükségem van, hisz a költségeket el kell számolni. Ha pedig olyan dolog történik, amit fizet a biztosító, akkor is rájuk számítok, hisz az ő számláikat elfogadják a biztosítótársaságok is.

A dugulást is hamar megoldották, így már semmi nem állt az újranyitás útjába. Nagyon örültem, hogy gyorsan végeztek a duguláselhárítással, így én is nyugodtabban szerveztem tovább a nyitást. A vendégek is boldogok voltak, hogy újra eljöhetnek kedvenc éttermükbe. Minden jól alakult tehát, ezért pedig nagy köszönet jár a vízszerelés.net teljes gárdájának.