Neked melyik a kedvenc gasztronómiai élményed?

Enni szinte mindenki szeret. Az étkezés valójában az egyik létszükségletünk, viszont szerencsére ha minőségi ételeket fogyasztunk, akkor élvezet is tud lenni. Éppen ezért amikor csak tehetem szeretek új ételeket kipróbálni. Ha utazok, akkor a helyi ételeket sosem hagyom ki és mindig megismerek olyan ételeket, amikkel korábban sosem találkoztam.

Ennek köszönhetően már nagyon sok fajta ételt volt lehetőségem megismerni, ezért az átlagossal már nehezen érem be. A hétköznapi étkezéseimbe is próbálok mindig valami egyedit, különlegest belecsempészni, hogy ne legyen unalmas és egyhangú az étkezésem.

Mint látható, nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni, viszont ez nem csak az evéssel van így. Amikor a víz nélküli autómosás eljutott hozzám is, akkor nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Minden újdonságra nyitott vagyok, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy ki fogom próbálni ezt is.

A víz nélküli autómosást a Safety Wash csapatával próbáltam ki először és azóta is csak őket szoktam hívni, ha le szeretném mosdatni az autómat vagy takarításra van szükségem. Mindig nagyon precíz munkát végeznek, pontosak és kíméletesek az autóval. Ha profi munkára vágysz, ami teljesen természetes ha egy szolgáltatást igénybe veszel, akkor én őket ajánlanám neked.

Mára már több, mint 7000 autót tisztítottak meg, több mint 950 liter vizet spóroltak meg és 480 elégedett ügyféllel is rendelkeznek már. Ha megnézzük a számokat, akkor ebből tisztán látszik, hogy amit csinálnak az jó, hiánypótló és szeretik az emberek.

Hiszen akkor is le tudják mosni az autódat, ha te nem vagy ott. Nyugodtan végezheted a dolgodat, haladhatsz a tennivalókkal és a megbeszélt időpontra az autód ragyogni fog. Helyszínre is kimennek, ezért még csak odébb sem kell állni az autóddal.

Több fajta szolgáltatást is vállalnak: autókozmetika, flotta tisztítás, autótisztítás. Ha ezek közül bármelyikre is szükséged lenne, akkor a Safety Wash a segítségedre siet.

A honlapjukon minden fontos információt meg lehet találni a szolgáltatásukról, a csapatról illetve még véleményeket is lehet olvasni róluk, amik sok esetben nagyon beszédesek tudnak lenni. Amikor egy vállalkozásról vagy szolgáltatásról nagyon sok elégedett ügyfél beszél, akkor a cégnek már szinte nem is kell magukról semmit mondaniuk, hiszen megteszik helyettük ezt az elégedett ügyfelek/ vásárlók. A Safety Wash-nál szerintem ez pontosan így van. Amennyiben szívesen elolvasnád ezeket a véleményeket, akkor a weboldalon ezt megteheted.

Ha azt szeretnéd, hogy az autód ragyogjon és villámgyorsan, de precízen készen legyen, akkor keresd őket bizalommal. Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki rendelkezik autóval.