A hasplasztika megváltoztatta a barátnőm életét

Most kicsit elkanyarodok a konyhai témától, bár mennyei vörösboros marharagu készült épp nálam, de már rég szerettem volna elmesélni a barátnőm történetét.

Alapvetően én nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek, de itt nem azokra gondolok, amikor egészségügyi okokból van rá szükség, vagy olyan deformációkat kell megoldani, amik megnehezítik valakinek az életét, hanem a túlzásba vitt plasztikai műtétekre gondolok, amikor már szinte egy másik ember lesz valakiből, és ez nincs esztétikusan kivitelezve. Szerencsére van olyan fantasztikus plasztika intézet, amely képes arra, hogy megváltoztassa az emberek életét, és boldogabbá tegye őket, mindezt sok éves szakmai múlttal és tökéletesen esztétikus végeredménnyel.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!

A Kelemed Plasztika az a hely, ami a barátnőm életét teljesen megváltoztatta, ugyanis a terhesség után sajnos tovább gyarapodott a súlya, és amikor végre tudott időt szakítani magára, és megtörtént a vágyott súlycsökkenés, akkor a jól ismert kötényhas ott maradt a pocakján, ami már nagyon zavarta őt, hiszen nem tudott úgy felöltözni, hogy ne látszódjon. Így végül úgy döntött, hogy plasztikai műtétre adja a fejét. Ekkor ismerte meg Dr. Kelemen Ottót, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Természetesen nem csak a harcplasztika területén, hanem bármilyen plasztikai műtétről van szó Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapesten – 25 év tapasztalattal bárkinek a segítségére tud lenni.

A barátnőm először az oldalukat nézte meg, és onnan tájékozódott a hasplasztikával kapcsolatos információkról. Hiszen rengeteg információ elérhető a weboldalukon keresztül, így nem teljes tudatlanságban foglalta le az időpontot. Ezt az időpontfoglalást az oldalon keresztül meg tudta oldani az időpontkérés gombra kattintva.

A hasplasztikával kapcsolatban lehet olvasni arról, hogy az évtizedek alatt milyen változásokon ment át ez a terület, milyen típusai vannak a hasplasztikának, milyen kritériumoknak kell megfelelni, ha hasplasztikát szeretnénk, milyen vizsgálatokra van szükség a műtét előtt, mennyi ideig tart maga a műtét, és milyen lehetséges szövődmények merülhetnek fel.

A konzultáció során felmérték, hogy pontosan mire van szüksége a barátnőmnek, majd pedig megtörtént az árképzés és az időpontot is ki tudták tűzni. Tehát a szükséges vizsgálatok után elég gyorsan lezajlott az egész folyamat, és a barátnőm a mai napon már boldogan veszi fel a passzos, piros ruháját, hiszen mostanra már eltűnt a kötényhas, az egész már csak a múlt egy kis darabkája.

Azóta többször emlegeti a plasztikát, sokat mesél nekünk arról, hogy milyen jól érezte magát, mennyire biztonságban érezte bent magát, és hogy mennyire figyelmesek voltak vele. Mindig tudta, hogy mire számíthat, mindenről pontos tájékoztatást kapott, és így nagyon minimális izgalommal vágott bele a műtétbe. Az utókezelésről is tájékoztatták már a műtét előtt, és a műtét után is újra átbeszélték a fontos teendőket, illetve azt, hogy mire kell odafigyelnie annak érdekében, hogy mielőbb meggyógyuljon, és hogy minden rendben legyen.

Természetesen nem csak akkor érdemes a Kelemed Plasztikához fordulni, ha hasplasztikára van szükség, sok más probléma esetén is tudnak segíteni, legyen szó arról, hogy kisebb vagy nagyobb mellekre vágysz, zsírleszívásra van szükséged, a karodat szeretnéd esztétikusabbra vagy a comboddal nem vagy elégedett, esetleg a szemhéjadat szeretnéd rendbe tenni, de még sok más esetben is a segítségedre tudnak lenni.