Ők ismerik a legjobb székhelyszolgáltatás receptjét

A gasztronómia mindenki életében jelen van, hiszen mindenkinek ennie kell. Sokan azonban az evést egyszerű életfunkciónak gondolják. Pedig hihetetlen, hogy mennyi mindent befolyásol akár még a személyiségünkön is az, hogy mit eszünk. Csak gondoljunk arra mekkora viták tudnak keletkezni azzal kapcsolatban, hogy miként lehet „helyesen” elkészíteni egy ételt. Ezek a veszekedések azonban általában teljesen ártatlanok és inkább mindig vicces megvitatni, hogy az adott régióban milyen gasztronómiai különbségek vannak.

Én például sosem fogom elfelejteni azt az élményt, mikor Nyíregyházán először megláttam azt a kiírást, hogy „gyros kiflibe”. Azonnal ki akartam próbálni. Az ottani barátaim pedig elmondták, hogy ez náluk egy teljesen normális büfés étel. Egyébként őszintén, teljesen finom volt, bármilyen bizarr módon is hangzik. Az Alföldön ezen kívül még sok más ilyen „gasztrosokkom” volt, de mindegyik csak gazdagította az életemet.

Néhány héttel ezelőtt pedig az üzleti világ okozott hasonló sokkot bennem. Mivel a Grossoffice segítségével sikerült megalapítanom a saját cégemet. Már hosszú ideje gondolkoztam azon, hogy meghozom ezt a nagy döntést, viszont mindig rengeteg kérdésem volt a székhelyszolgáltatás kapcsán. Alapból csak ezután kezdtem el keresgélni az interneten és így találtam rá a Grossoffice oldalára. Hihetetlen, hogy mennyi mindent el lehet már intézni az interneten, ráadásul ilyen gördülékenyen, mint ennél az oldalnál.

Mert mikor már fellépünk a Grossoffice kezdőlapjára, akkor tudni fogjuk, hogy nem lesz szükségünk más helyre. Rengeteg általános információt biztosítanak nekünk a legkülönfélébb témákban. Ez nekem nagyon szimpatikus volt, mivel látszott, hogy nem csak a pénzünkre hajtanak, hanem azt szeretnék, hogy megértsük, mit is jelent náluk a székhelyszolgáltatás. Az oldal könnyen kezelhető és átlátható, így hamar meg fogjuk találni azt a részleget, ami minket érdekel.

Ez nálam a székhelyszolgáltatás volt, úgyhogy kiválasztottam a felső menüből ezt a feliratot. Ezt követően egy olyan oldalra kerültem, ahol egy hosszabb szöveg elmagyarázta nekem a székhelyszolgáltatás részleteit. Elsőként azt értettem meg, hogy minden cégnek szüksége van egy székhelyre. Rögtön utána viszont arra gondoltam, hogy ehhez miért kéne egy külsős cég. A Grossoffice azonban erre is rögtön választ adott.

Gondoljunk bele, hogy kezdő vállalkozóként mennyi dologra kell odafigyelnünk. A székhely pedig az a pont, ahonnan minden kiindul. Ha egy olyan cégtől igénylünk székhelyszolgáltatást, mint a Grossoffice, akkor ők fognak minden háttérmunkát elvégezni, ami a székhely kapcsán felmerülhet. Ez pedig egy óriási könnyebbség.

Különösen akkor, ha megnézzük, hogy milyen helyeken érhető el náluk székhelyszolgáltatás. Az első két lehetőség Budán és Pesten van, mindkettő a város egyik legszebb részén. Viszont akik egy alternatív megoldásra vágynak, azok sem fognak csalódni. Mivel a székhelyszolgáltatás, Újlengyelben is elérhető. Ha pedig ennél a községnél alapítjuk a székhelyünket, akkor különböző adókedvezményeket vehetünk igénybe. Ennek az előnyeit pedig szerintem senkinek sem kell elmagyaráznom.

A Grossoffice tehát utat mutat nekünk egy olyan szerteágazó labirintusban, mint a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás. Nem akartam tovább halogatni a döntést, úgyhogy felkerestem őket, az oldal több pontján megtalálható telefonszámon. Azonnal felvették a telefont, amire egyáltalán nem számítottam.

A Grossoffice szolgáltatásával kapcsolatban nem lehet semmi panaszom, pont azt nyújtották, amit ígértek. Azóta is nagyon jó kapcsolatban vagyok velük és a székhelyszolgáltatást még mindig náluk intézem. Biztos vagyok benne, hogy ez még sok évig így fog maradni a jövőben is.