Az ínyenckedésről a konyhában már lemondtunk

Másról azonban nem vagyunk hajlandók! Az élelmiszerekre vonatkozó árinfláció ugyanis 2023-ban is sokkal nagyobb, mint bármi más, ezért ebben a spórolásnál is többet teszünk: a legolcsóbb alapanyagokból főzünk egy ideig, de ruházkodás terén például találtunk megoldást. Főzni viszont abból főzünk tehát, ami van.

Viszont, szerencsére ezek szerint van olyan használt ruhabolt (amiről én sem tudtam), ahol bőven válogathatunk ízlésünk szerint most is valami jót, és az árak is kedvezők, szóval annyira ebben nem kell meghúznunk a nadrágszíjat! Ez a bolt (DressPack.hu) amúgy neten látogatható számunkra (pláne, hogy mi nagyon eldugott csücskében lakunk az országnak), és ott vehető igénybe minden szolgáltatásuk, szóval mindenkinek ajánlom.

használt ruhabolt

Nem csak használt ruhabolt, hanem új darabok is jócskán vannak, és úgy érzem, ahogy válogatok köztük, hogy itt tényleg nem mondtunk le semmiről!

Azt írják a korábbi vásárlók különböző értékelős oldalakon, hogy a használt dolgok jelzett minősége mindig megfelel a valóságnak, a méretek kellően pontosak, hogy az online vásárlás gond nélkül menjen stb. (Ez utóbbiról külön tájékoztatójuk van, mint sok egyébről, amikről majd még szót fogok ejteni) Egy másik vásárló azt dicséri bennük, hogy mindig talált olyasmit, amit keresett, szóval a választék is korrekt, és a kiszállítás is tökéletesen megy általában.

Ugyanakkor van pár tudnivaló: outlet és használt ruhabolt ugyebár! Ezt ne felejtsük! Van így jó pár olyan minőségi darab tehát náluk, amiből csak egy akad raktáron. (És persze nem is lehet többnyire abból többet beszerezni) Ez egy egyedibbnek mondható vásárlási procedúrát feltételez a dresspack.hu webáruházában, szóval olvassuk el vásárlás előtt a “Vásárlás menete” almenü tájékoztató írásait!